2013. január 16., szerda

Megérkeztünk Sydneybe ;)


Bécsen és Dubai-on keresztül megérkezett a magyar csapat Sydneybe. A 3 órás busz utat és az 5,5 órás Dubai utat egy 14 órás repülőzgetés követte. Az átállást már az utazást megelőző napokban megnéztük és a Sydney járaton tökéletesre csiszoltuk.
Hihetetlennek tűnik de sikerült 2 nap alatt. Mindenki és minden sérülés nélkül megérkezett. Miután minden kaját kidobtunk és a kutyás, röntgenes átvizsgáláson is túl jutottunk, kiléptünk az előcsarnokba, ahol már vártak minket. Könnyes búcsút vettünk, a már igencsak összehaverkodott sportolóktól és mindenki felszállt a saját sportágához tartozó buszára. Mi a kínaiakkal utaztunk összesen nyolcan egy 50 fős buszon :D A szállásunk Sydney központjától 20 kilométerre, valamint a versenyhelyszíntől 45 kilométerre, The King's School-ban van. A területe hatalmas, rengeteg sportolási lehetőség van. 2 uszoda, cricket~, rugby~, tenisz~, focipálya, kosárcsarnok... és még sorolhatnám. Csodálatos zöld területek, modern épületekkel. Egyszóval minden kiváló. Érkezésünk után ismét nagyon barátságosan fogadtak. Davis a segítőnk elmondta az egész itteni programunkat és minden fontos tudnivalót. Megkaptuk a welcome csomagot, ami többek között 6 darab színes (nekünk sárga) olimpiás gumi karkötőt tartalmazott. A cél, hogy minden szint (olimpia szinei +fehér) összegyűjts, ehhez viszont szóba kell elegyedni a többi sportolóval is ;)
A nap további részében kipakoltunk, és megcsináltuk az első edzések.
Második nap korán (4.45-kor) kellett kelnünk, mert 5.15-kor indult a busz a pályára. 6 körül meg is érkeztünk, és pályát bejártuk az összes pályát ;) ami leginkább a Bécsire hasonlít. Gyors reggeli, briefing, és 11-kor már a King's School-ban futó edzés. Ezt, a harmadik futást már nagyon jól éreztem. Ebéd után indulunk az Opening Ceremony-ra, ami Sydney központjában lesz.
Hamarosan újra írók :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése