2013. január 5., szombat

Kevesebb mint 10 nap van hátra!

Kevesebb mint 10 nap van hátra és elindul a magyar csapat a MOB szervezésében Ausztráliába. Számos sportág között a triatlonisták is képviseltetik magukat az Ausztráliai Ifjúsági Olimpia Fesztiválon. Ez egy zárt verseny, ahova Magyarország is kapott meghívót. De nézzük csak az elejétől.


  • A hírt akkor kaptam amikor Új-Zélandon voltunk a Világbajnokságon. Nagyon megörültem neki, hiszen a VB eredményemet nem tartom a legjobbnak és mellesleg még egy verseny :P
  • Még párszor átbeszéltük a dolgokat és mire haza értünk biztossá vált, hogy alig 3 hónap maradt, hogy színvonalasan felkészüljünk az Ifi korcsoport második legrangosabb versenyére, az AYOF-ra.
  • Egy laza pihenő után, fejest ugrottunk az edzésekbe ;) amit pár edzőtábor tarkított. Az utolsó hónapot a Corvni Life1-ben töltöttük el, ahol másféle terheléseket és ingereket kaptunk. Keményen de jó hangulatban teltek Gabi nénivel a napok. Heti kétszer vettünk részt a SpinRaceingen, ami után rendszerint hatalmas izomlázzal küzdöttünk Renivel. Pár TRX órára is bejártunk, az másnap maga a halál volt. Köszönöm a lehetőséget a Magyar Triatlon Szövetségnek, hogy ilyen színvonalasan készülhettünk fel, valamint Gabi néninek és a Life1 trénereinek.
  • Hamarosan csapat értekezlet, tájékoztató lesz a Magyar Sportok Házában, már alig várom, hogy megismerjem a magyar csapat tagjait.
Egy átlagos Life1 kedd és csütörtök reggel:












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése