2013. február 25., hétfő

Lloret de Mar!

Vasárnap indultunk Llorett de mar-ba, ahol 2 hetet fogunk eltölteni a válogatott kerettel. A csapat nagy, 25 körül lehetünk, minden korosztályból. Az utazás jó hangulban telt, igaz Raymond fejére felszállásnál csöpögött a víz, de hát Ryanair. A szálláshoz 10 körül értünk, de mivel a szobákat csak 14-kor
tudtuk elfoglalni, ezért volt pár óránk felfedezni a várost. Vasárnap lévén rengeteg turista volt. Neteztünk egy kicsit a Mekiben és visszamentünk a hotelbe. Szerencsénkre a hatodikra kaptunk szobákat jól elszigetelve a nyugdíjas csoportoktól, akik ezrével lepik el a várost. Rövid átmozgató futásra indultunk. A tengerparton 10 perc után már lépcsőznünk kellett. Gyönyörű (és lépcsős) helyen futottunk a tenger melletti szikla oldalában.
A vacsora és a reggeli kiváló. Svédasztalon minden finomság, noha persze nem árt tudni hol a határ ;)
Sajnos a közérzetem nem a legjobb. Mint már említettem korábbi bejegyzéseimben sok problémám volt mostanában. Rengeteg antibiotikumot tömnek belém hétről-hétre. Amiknek persze mellékhatásai is vannak. Levertséget, izületi- és végtagfájdalmat érzek. Nem a legjobb de nem vészes. Igen, és ez a betegség már megkapta a 2 hét kényszer pihenőt, úgyhogy több nem lesz, ne is számítson rá a jövőben... :)

Hamarosan újra jelentkezek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése