2012. április 7., szombat

Villám tábor a villámosokkal - Oroszlány

Mivel a Héraklész, EB előtti felkészítő tábora elmaradt, egyesületi szinten utaztunk Oroszlányba. Segítségünkre az Oroszlányi triatlonisták voltak. Sokat tekertünk és szerencsénkre az időjárás is kedvezett. Nem maradt el, az Eb-n indulóknak,
 a 15 °C-os tavi úszás, persze csak neoprénben. Isteni volt, a második körben már nem is éreztem semmit :)) A tábor végére egy kicsit elromlott az idő de ez nem akadályozott bennünket abban, hogy haza tekerhessünk. A tábor csupán egy hétig tartott, de ennyi idő is elegendő volt, hogy megfelelően felkészüljünk az elkövetkezendő versenyekre. Fáradalmainkat a maradék tavaszi szünet csillapította :))

2 megjegyzés:

  1. Milyen volt amúgy? egy ilyen kisvárosban? mi a véleményed az itteni lehetőségekről? és hol voltatok elszállásolva?
    melyik táborokat szereted a legjobban?
    és szted egy ilyen tábor mennyivel tud hasznosabb lenni, mintha maradtok otthon, és ott nyomjátok a napi rendszeres edzéseket keményen?
    a névtelen követőd

    VálaszTörlés
  2. Hmm, egy jó régi bejegyzés :D
    A Beatrix vendégházban szoktunk szállni, de most a Kata panzióban (ha ismerős vagy). Minden tökéletes volt a szállással kapcsolatban is. A kisvárosokban azért van több lehetőség, és azért jobb egy kicsit ott edzeni, mert szabadon lehet kerózni és a hosszú futás is egyszerűbb. Az edzőtábor, kicsit kizökkent a hétköznapiságból, én azért szeretem.

    VálaszTörlés